Select Page

Titel voor de Test Pagina

Hier is even een simpele tekst die je aan kunt passen. Die staat in het groene gedeelte. Het groene staat in het blauwe gedeelte (of een paars gedeelte maar in dit geval niet.)

 

 De opties “enter visual builder” en “Build on Front-end” geven je de mogelijkheid om direct op de pagina te typen. Dan zie je dat je met je muis over bepaalde gedeeltes kan gaan en je ziet wat groene en blauwe/paarse plusjes.

Er kan niks fout gaan dus ga lekker los en probeer maar wat. Probeer maar eens een woord te selecteren door er 2 keer op te klikken en dan zie je de opties verschijnen zoals je ook in een mailbewerker hebt. Dikgedrukt, schuinschrift, links (niet vergeten enter te drukken als je de url in hebt gevoerd. Plus nog meer opties.

 

De groene plus staat voor een rij toevoegen. Dat kan in verschillende layouts. Dus 100% breedte of 50/50 of 30/70. Wat je wilt. Hier hoef je niet al te veel mee te doen. Ik denk dat de focus op teksten aanpassen ligt.

 

Ben je nou klaar met aanpassen. Dan moet je onderin de pagina zoeken voor een paarse knop met drie puntjes (…) Daar moet je op klikken. Mocht er nou een rij paarse knoppen staan dan betekent dat dat je het (paarse)menu al geopend hebt. Dan staat er rechtsonder een groene knop met “Save”. Daar klik je dan op en worden je aanpassingen opgeslagen. Dan zie je een groen vinkje.

 

Als je dan vervolgens terug wilt naar het menu moet je helemaal naar rechtsboven en zie je Rijschool Zaanstad staan. Als je daar overheen gaat zie je dashboard staan en klik je daarop. Dan ben je weer terug in het menu.

 

Gaat er iets fout en je hebt toch gesaved is er niets aan de hand. WordPress laat je dan gewoon je site terug zetten naar een eerder tijdstip als je dat wilt.

 

Test test test.